Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papci jedni hvalite talijanski fudbal koji je poznat sirom svjeta kao najdosadniji i najruzniji fudbal, a pogotovo Juve-ov. Sirom Evrope su pucale novine, prije utakmice Inter-Milan naslove tipa: nece igrati 0:0 jer ne mogu. Real i Manchester igraju najljepsi fudbal u Evropi. Tacka.
juve je najjaći jebo im pas mater realu i milanu........................
Forza JUVE!!!!!!!!
Naprosto sam odusevljen igrom Juventusa,kojeg ruku na srce nikada nisam volio,ali nakon sinoc...
svaka cast majstori, nek se pokazalo kao ja je liga najjaca i najbolja!!! FORZA JUVE!!!! JUVE, JUVE, JUVE, JUVE, JUVE, JUVE, JUVE, JUVE, JUVE, JUVE, JUVE, JUVE
i ko kaze da pare pokrecu svijet
Svaka cast zabarima. Razvalili su one zvjezdice. Jebo ih Ronaldo!!!!
real je postao dosadan, a jos ce izgubiti titulu i u spaniji... FORZA JUVE!!!
zaista zasluzena pobjeda, samo cestitke za juve!!!