Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štile lola
Svaka cast! Ovakvi ljudi trebaju nasoj dragoj BiH i uopsteno citavom, da nas malo svijet vidi kroz nase sportiste a ne kroz vandalizam, mrznju i slicno!
Izgleda mi premrsav za bacaca diska. Doduse jeste mlad jos uvijek ali bez kilaze nema bacaca.
nemojmo se zavaravati,disk koji bacaju muškarci težak je 2 kg,a on tek treba da predje na disk težine 1,5 kg.
Zaista Zenica je uvijek bila centar bacača pa i u bivšoj SFRJ, ne bi bilo loše da proba sa Zenicom, obezbjedi mu se studentski dom, upis na fakultet i solidna hranarina i bolji uvjeti za trening.
Samo je vazduh los, jbg =P
ko nauci daleko bacat kroz onaj zenicki smog, kad ode na cist zrak razvaljuje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba ovog odmah proslijediti ministru za sport i da se sredstva namjenjena za razvoj ovog talenta uvrste u budjet. Ne treba pustiti da ovakav talenat propadne. Evo vam Klix zadace; proslijedite ovaj tekst ministarstvu i dosadjujte im dok malom ne pomognu.
Samo je pitanje kojem ministru sporta, obzirom da to ministarstvo ne postoji na državnom nivou, kao ni Zakon o sportu.
Momak piči odmah u Zenicu, najbolji uslovi i dobri treneri !