Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasicno tjeranje na vakcinaciju. A gdje je ono da svako ima pravo izbora?
neces u zatvor ako ne primis vakcinu,samo ces se suociti sa posljedicama slobode u ovim teskim vremenima pandemije
Pravila kuća važe svugdje. Isto kao što neko ne dozvoljava pušačima za puše u njihovom stanu, tako Italija ne dozvoljava nevakcinisanim da igraju u Italiji. Sada o tome koliko mediji i vladajuće strukture ograničavaju ili tjeraju nekoga da se vakciniše, može se polemisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
????demokratija - evropske vrijednosti???? Jos malo ce nevakcinisani morati nositi bijele trake kao u Ausvicu
Kad ograničenko krene pravit poređenja bez ikakvog smisla i mjere…
Ili u Prijedoru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fa fa fašista, nemoj biti tiiii...🎵🎶🎵🎶🎶🎼🎼
Ovo je haus šta rade,eno u Engleskoj vakcinisane igrače pokosila korona tj i dalje oboljevaju isto kao i nevakcinisani nema razlike.
Hahahaha Italija demokratija haha
Treba napravit film o ovoj prevari ...kako su izrezirali u Bergamu na pocetku covjek bi i povjerovao 😉nego Jel izasao hekta soj😉odnosno giga ili tera 😉
Fasisti originalni
Jel protiv novog soja😉propaganda se nastavlja😉
Kakva glupost,posebno jer se zna da trenutna vakcina nema nikakav učinak na omikron.
98% ih je vec vakcinisano tako da je ovo pravilo pomalo i smijesno. Probleme bi mogle imati gostujuce ekipe u evropski takmicenjima kako rekose. Liga se nastavlja bez problema a cisto sumnjam da ce od gostujucih evropskih ekipa traziti da svi budu vakcinisani, mozda test i to je to.