Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgori moguci rezim. Ovo sto rade vlastitome narodu je neoprostivo i zato akbgd nece moci jos dugo opstati. Nisu Iranci kao avganistanci ili somalijci i vec predugo trpe ovo izivljavanje.
Rijetko bolestan režim.
Twitter nalog koji je ovo objavio stalno objavljuje nešto protiv iranske vlade. BBC i CNN nisu baš naklonjeni Iranu, a koliko se sjećam oni su objavljivali kako je u Iraku pronađeno oružje masovnog uništenja koje je omogućilo američki napad na tu zemlju. Ispostavilo se da oružja nema. Nema čovjek izbora kada je glup, ali iako glup, može biti dovoljno informisan. Ovo je nedovoljno kao dokaz bilo kome ko želi biti ispravno informisan.
I sve u ime vjere. SDA skola.
Klasicna tiranija i bezakonje. Svi oni koji ovaj rezim podrzavaju, neka se stide. Ovo ne moze biti Bogu milo.
Sotone americke se spremaju za invaziju na Iran, sve vise i vise ovakvih tekstova od placenickih bastarda, zvanih mediji.
We are on a bullet and we are headed straight into the God even he'd like to end it too. We take a pill get a face buy our ticket and we hope heaven's true. I saw cop beat priest on the TV. And they know they killed our heros too, we sing dead song kids.
Cuj ovog nista nema islamskog kako kralju kad imas cjeli ajet o tome kako da se pokrivaju da se zene razlikuju od bezboznih zena kao i o tome da ne izazivaju muskarce
ali isto tako u vjeru nema prisile, mozda ova cura nije vjernik ? pa bar bi onda zemlja koja ima serijat trebala obezbjediti i takvim ljudima da funkcionisu po svojim uvjerenjima uz postovanje ljudi koji praktikuju vjeru... ovako ispade da je prisiljavaju u vjeru a to onda nije po vjeri ?
To neka nova verzija Islama? Pitam,jer nas nisu tako ucili na vjeronauci.
lazne vijesti klix prenosi
Neka svaka vlast radi svome narodu šta god hoće ipak su je oni izabrali da se razumijemo...
imali neko stručan da mi objasni šta je neotkriveno silovanje i kako do njega dolazi ??
U vjeri nema prisile tako da ako u Iranu mora biti poktivena bilo gdje drugo ne mora ..ocito se radi o zeni koja ne mari za hidzabom i sta sad njena volja
U Mostaru se prije dva dana objesio lik, i nikome nista, niko o tome ne pise nista, jer je Bosna razorena… Zamislite da se to desilo u Iranu, svi mediji bi o tome pisali, jer Iran treba razoriti i napraviti balkanizaciju istog… Pametnom dosta
Mmmmm...patriota i Luxemburga i njegovi mentori i sljedbenici like this...
Stvarno vjerujete u ovakve gluposti koje gura IranWire koji je dio programa SAD i UK za destabilizaciju Afrike i Bliskog istoka? Kakva glupost. čuj srušili joj kuću. I vakcina sprječava širenje C-19. A vile na moru su najjeftinije oko Bugojna. Iran je teokratija ali i zemlja zakona. Možda nam se zakoni ne sviđaju, ali ne moramo živjeti tamo.