Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teška vremena za dušmane⚜️⚜️⚜️⚜️
@JohnyCash nemoj tako i oni vole grbavicu
@JohnyCash BordoDnk je vise nas nego ti. Mi prodane supcine ne primamo na stadion. Pozdrav @Bordodnk
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
ovdje mi sve smrdi na paint ne bi rekao da je prava fotka..
sve pet , slika je stvarno dobra ... samo , upade mi u oci odmah da nema navijaca na tribinama , znaci da nije tokom utakmice hahah ooo klixe , ako svi lazu , ne morate i vi :D :D
uradilo se dosta ali ne znam sem marginalnih reprezentacija da neko ima gore stadione. teren ne spominjem nakon renoviranja.
A gdje ti živiš? Na marsu ili na Grenlandu. Pa mi smo jedna od najsiromašnijih zemalja u Europi. Mi nemamo novca ni za šta, za elementarne potrebe čovjeka, porodice. Nemamo novca za osnovne komunalne funkcije, za zdravstvo, socijalu, obrazovanje. Ovo je zemlja političkih kasti na temeljima političkog karijerizma, nepotizma i korupcije bez izuzimanja bilo koje političke stranke ili opcije.
Dje su navijaci na tribinama ako je tokom utakmice ?
Sadaka ARENA
Svaka cast za fotku
Hebem vam muma iz zraka, sa kopna i iz mora. Hvala!
Hajde prestanite sa prepucavanjima, ja sam iz Zenice i nije mi krivo što se igralo na Grbavici, kao što Baho reče igrat ćemo i u Mostaru i Banja Luci nekada abd !
@realni666 ma naravno bosna bosna
Hajde prestanite sa prepucavanjima, ja sam iz Zenice i nije mi krivo što se igralo na Grbavici, kao što Baho reče igrat ćemo i u Mostaru i Banja Luci nekada abd !
Sto vise utakmica reprezentacija treba igrati na Grbavici, moze i Kosevo.Dosta vise i Zenice
@samovasgledam Nikad sarajevska publika nije bila vatrena kao zenicka i Zenica je amfiteatar bh fudbala!!!
Udaljili sliku maksimalno da bi sto ljepse izgledalo a ustvari rupa obicna.
..... koji si ti kloc !
Ko da se radi o Santiago Bernabeu a ne o Dolini ćupova. Jesmo jadni u pm.
Koliko ljepse Grbavica izgelda na TV nego Bilino.
@Dracaryss Koliko ti stara izgleda bolje uzivo nego na tvu!
totalne gluposti naučiče jozo kabude revanš ionu keltsku ircku harpu svirat ifrulicu pakad dodžem nagrbavicu davidite kako če irsi igrat ništase vi nebrinite