Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i tako sam djeco upoznao vasu mamu. XD
HAHAHAHAH, namjerno je kum pokupi
mala suzu niz koljeno pusti :)
SELJACINA
dodji vamo
kako bi tvoja mama guzovima ovdje zadrmala na grbavic,i tekma zeljo sarajevo mos misliti haveru cheerleadersice ahha
Kako je lijepo čitati komentare bez nekih de*b*ilnih likova i njihovih ispada.
@ares.kane ne kradi mi nik...i da ti si neki VEHBOS i oci su za to da gledaju...a ti se rokni bombom od bijesa...
vjerovatno zato sto se meso kupuje u mesari a ne na stadionima, zene ti znaci sluze kao meso kao neki objekat mozda, ja prije svega ne bih volio da moju zenu neko tako posmatra pa tako ne volim ni ja druge zene posmatrati
ok da ali... ali...da u.s.a. takodjer ima tako veliku historiju tj. da je ona ta kolijevka da su uloge zamjenjene pa onda bih naravno ona bila ta koja bih imala vise \'krvi na rukama\' no problem nema problema nikakvih relax :)
@jna pa u stvari čitajuči tvoj komentar ja i ti se slažemo... nigdje ja nisam pisao o superiornosti amerika nad evropom ili obrnuto...znam sve to i puno još više ko je koga napravio ko od koga potiče... al činjenica jeste da ameri jesu napravili stvari jednostavnim ... vrsta su ljudi koja ti u oči kaže šta jeste šta nije ati se pu.ši... evropu smatram jednom starom prlj.avom ku.rvo.m...ona ima više kr.vi na rukama od amerike vjeruj. :-) volim američku poduzetnost i američku jednostavnost...a pogotovo cheerlederke... eto zašto ih mi u Evropi ne bi imali na sportskim priredbama??? šta je tu veliki problem?
ja međeda :D
Srećom po jednu domaću navijačicu! hahahah a u naslovu pise Cheerlidericu Pihh ne znate ni vi ovaj engleski izgleda! mrsh u srednju od 1 do 4 razreda
@ Ziko slazem se da je tako bilo ali nisam gore ni napisao nesto drugo niti sam uopce komentarisao protiv te teme tako da mi je nejasno malo zasto pises koment usmjeren na mene na tu temu ali eto ok aj :)
A jes je sirovina iznjeo, ono momački :D
@jna jesu je i napravili, prvo istrjebili domorodce, pa sad pokusavaju i sve ostale. bolje bi bilo da su americki domorodci otkrili eurpe, nego europa amerku
@ ares.kane provjeri malo historiju i geografski polozaj u.s.a. pa provjeri malo isto za europu pa ce ti biti jasno zasto nema \'ispada\' takodjer treba reci da su tu u.s.a. izgradili visoki slojevi europskog drustva ali i niski radni slojevi imigranti kroz generacije i vode je jos uvjek kao takvu tako da se pojednostavljeno i kaze zapravo da je amerika produkt europe dakle engleske francuske italije itd za sto si sigurno vec cuo. bez kolijevke civilizacije dakle nema te u.s.a. koju toliko hvalis u svom komentu. ima u.s.a. lijepih izuma npr. kao sto kazes cheerleaders pa recimo fast food mikrovalna masina klima uredjaj itd ali to je vec druga prica vezana za ekonomiju i ne veze se za ovo gore. ah da usput american football je vrsta sporta koja potice od rugby koji su izmislili englezi tako da nije tacno reci da su napravili oni tu vrstu sporta. ali da volim i ja dosta ameriku i americke stvarke... :)