Oborio je hvatač
0

VIDEO / Igrač američkog nogometa srušio cheerleadersicu

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
U utorak su nogometaši Dallas Cowboysa na svom stadionu u Arlingtonu u trileru pobijedili Miami Dolphinse 20-19 u dvoboju NFL lige.

Na početku posljednje, četvrte četvrtine utakmice publika je na teksaškom superstadionu svjedočila neobičnom događaju. Srećom po jednu domaću navijačicu, isti je završio bez povreda, uz puno smijeha na tribinama i ponešto njenog hihota.

Hvatač domaće ekipe, 198 centimetara visoki i 120 kilograma teški Jason Witten, odmah po izvođenju početnog udarca pobjegao je izvan granica igrališta s namjerom izbjegavanja opstrukcije suparničkog igrača. Ovaj ga je svejedno blokirao prisilivši ga na pad u punom sprintu s loptom. Zajedno su, međutim, naletjeli na grupu cheerleadersica uz ivicu igrališta. Većina ih je uspjela pobjeći, no jedna od njih završila je u klinču i potom na podu. Oborio ju je, premda uz dozu opreza, upravo Witten.

Svojoj je ekipi nepoznata djevojka, ispalo je, donijela puno sreće. Posljednju dionicu utakmice Cowboysi su dobili 10-3, te tako prilično izvjestan poraz pretvorili u svoju 20-19 pobjedu.