Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harune glup si ko ku...
Jel to Vlade Divac prelazi u Bosnu. Gadan vakat nastade. Boze svasta,
Proslavljeni košarkaški reprezentativac i već godinama najbolji ambasador naše zemlje u inostranstvu Vlade Divac danas, 3. februara 2004. godine, proslavlja 36. rođendan. Pored neospornih igračkih kvaliteta, koje širokom svetskom auditorijumu već petnaestu godinu prezentuje u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, njegovi ljudski kvaliteti, humanost i spremnost da svima pruži iskrenu pomoć u svakom momentu, oduvek su bili ono što ga je izdvajalo i izdizalo daleko od svih ostalih. Na sportskom planu Divac je bio izuzetno uspešan i osim šampionskog prstena u NBA ligi gotovo da ne postoji ništa šta u dugogodišnjoj karijeri nije osvojio. Upravo zbog toga ekipa Sportske centrale mu, uz srdačnu čestitku za rođendan i zahvalnost što je oduvek bio i više nego spreman za saradnju, od srca želi da ove godine osvoji i tu toliko željenu titulu i da tako na najlepši način zaokruži jednu besprekornu, uzornu i jedinstvenu karijeru. Srećan rođendan legendo i svako dobro !!!
jel u subotu tekma u skenderiji i skim? ima li iko informaciju? PA DA IDEMO. Ma, pustite onog primitivca. potpis mu sve govori- FUJ!
Ej, fuj, dodji na tekmu pa reci to na tribini.
e fuj,bas si fuj,koji si ti kreten,vrati se zinjatropima,gdje i pripadas. Neno majstore sarajvo je uz tebe,nikad necemo zaboraviti tvoje tekme u dresu BiH,a posebno kad si derao hrvate,postao si ikona BH kosarke. volimo te majstore!!!!
srbenda FUJ
Z.E.Lj.O. nisi dao bolji komentar vec od davne 1993. Neno legenda
neno legendo, cijeli seher je uz tebe.
neno majstore,manijaci su uz tebe,bosna je i nas klub,svi zajedno do titule
ja mislim da ......
Normalno cemo da napunimo skenderiju samo naprijed BBBBBBBBOOOOOOSSSSSSNNNNAAAA NENO LEGENDO !!!
TO NENO, VOLIMO TE. Bosna Bosna Bosna Bosna Bosna Bosna Bosna Bosna Bosna Bosna