Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar igrač, 0 trener. Da ne ode iz Hajduka ispali bi iz lige
Tako to obično bude gdje god se pokušava zavest red.... Evo, pogledaj samo BiH i stanje u njoj ...
sta vi znate
Tesko zvjezdama radit suho trcanje i biti toliko umoran poslje treninga pa se pobunili. Sad imaju samo 2 nacina da se ovo rijesi. Prvi je da Tudor otpise neku od zvjezda ekipe i tako pokaze autoritet pa da vise nikome ne padne na pamet da se buni protiv metoda, a drugi je nacin dosta izgledniji a to je otkaz Tudoru poslje par kikseva. Lakse je promjenit jednog trenera nego 25 igraca. Kad se svoacionica okrene protiv tebe tu vise nema spasa.
Tudor nije neki trener što se tiče man managementa, on ne može sa zvijezdama kakve Marsej ima. Tip trenera koji mora biti prvo i najpoznatije ime u klubu da napravi rezultat, zato i jest bilježio dobre rezultate sa manjim klubovima,na klupama iole većih se nije proslavio.
Ovaj je i kao igrač bio problematičan.
Taiwan, Kina, Amerika, rat, baba kamikaza, to nista, jel?
Ne zna uspostavit autoritet medju manekenkama pd fudbalera