Napravio haos
36

Hrvatski trener se posvađao s pola igrača Marseillea, kapiten zatražio hitan sastanak

N. K.
Igor Tudor (Foto: Olympique de Marseille)
Igor Tudor (Foto: Olympique de Marseille)
Hrvatski trener Igor Tudor poznat je u javnosti po lošim međuljudskim odnosima s nogometašima, a veliki problem ima i u Marseilleu kojeg je preuzeo prije samo nekoliko sedmica.

Marseille je na pripremama izgubio od Norwicha, Middlesbrougha i Milana, remizirao je s Betisom, a u međuvremenu pola svlačionice je okrenulo leđa Tudoru, piše francuski list L'Equipe.

Naime, Tudor je prvo ušao u žestoku raspravu s Gersonom koji mu je odbrusio na treningu nakon kritike za trčanje. Istog dana iz tima je izbačen i Jordan Amavi, a u raspravu se uključio i Cengiz Under.

Francuski mediji tvrde da je još nekoliko igrača nezadovoljno radom Hrvata u Marseilleu i da jedva čekaju vidjeti mu leđa.

Klub je napustio i bivši Tudorov saigrač iz Juventusa te pomoćnik Mauro Camoranesi, a njega je zamijenio bivši trener Zrinjskog Hari Vukas.

Kapiten Dimitri Payet je zatražio sastanak s prvim čovjekom kluba Pablom Longorijom koji je inače lično doveo Tudora u Marseille.

Lokalni mediji smatraju da se Tudor neće dugo zadržati na jugu Francuske budući da mu sve više ljudi u Marseilleu ne vjeruje.