Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je to reprezentacija kad ih vecina ne poznaje osnovne korake klizanja.Odigraju nekoliko utakmica godisnje sto im je dovoljno da reprezentiraju zemlju.Kakva zemlja takav hockey.
Nek bude Sretno nek se igra i nek se vijori zastava
Ko prenosi tekmušu
Otjerali ste legendu BH hokeja B.Jokata. Mrkva, sarajevski ćevabdžija poznatiji po optužnici utaje poreza, angažovao je trećerazrednog trenera iz Srbije.Tačno da to da ste sakupili ostatke podobnih starkelja Pašović, Ćapin, Posavec i Pilav, te Alića, Hodžića i Londona koji su izbačeni iz Saveza a koji su zajedno sa gore navedenim uključujući i Korjenića, Mrkvicu, i Čatovića ranije bojkotovali repku.
Ojjj sestro mila pa ovo je za hajakiri.
pa jest malo zahladnilo ovih dana u abu dabiju, al bas za hokeja I sankanja hahahaha
Čim u naslovu pročitaš da HOKEJAŠKA reprezentacija putuje u ABU DHABI na turnir, sve ti je jasno...
Čuj u Abu Dhabi hokej.