Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar mi to imamo??? haj fala bogu da i mene nesto pozitivno iznenadi
Zao mi je sto nemamo bolje mogućnosti za hokej, super sport, šteta što nije popularniji..
Zaboravih da kažem, želim im svu sreću. Sretno!
bosnian kingdom clothing design (Y)
sramota je velika gdje je 6,7 momaka iz h.k Ilidze koji su trebali igrati sta je sa njima zasto neigraju zbog cega. 13 igrca nema sto su igrali na prijateljskoj utakmici protiv turske ,5 iz svedske ne mogu zbog pravila sta je sa 7 igraca iz h.k ilidze zasto ste zabranili njima da igraju. Kakav je interes pa momci ne mogu igrati, a imaju ponajbolje igracee u ligi. Sram da vas bude bagro jedna,tjerate nasu djecu bosansku pusate strance da vam kolo vodee i da tjeraju nasu djecu koja su odrasla ovdje prezivljela rat pocela igrati hokej i doso je stranac na nasoj muci da zivi i da nas maltretira,sram neka vas je lahko se prodajete i jeftino
sretno zmajevi, uz tradicionalan hokejaški pozdrav "klizav led"
"Led nam je problematičan i neophodan, imali smo ga samo dva mjeseca ove godine, pa pripremamo reprezentaciju na suhom" Prvo sam se dobro ismijao pa se onda skoro pa rasplakao.. Jedan od mnogih pokazitelja u kakvoj zemlji zivimo. SRETNO MOMCI, uz vas smo pa kako kod bilo!
Na ovo SP idu hokejaši i jedan bibliotekar!
Ja gledam ba sta je ovo, pa naglasite i u naslovu u 3. diviziji...
Senad Crosby Jaran Jagr Stevan Stamkovic
MRKVA je meni super!
Kojoj zastavi poserem vam se na zastavu sa zvjezdicama, srbi i hrvati srali oko ljiljana a svaku zastavu mrze kao i drzavu BIH, a mi bez imalo ponosa i stava prihvatili tudje zvjezdice i zmajeve kurce palce. SAMO LJILJANI!
eto su ti alijini ljiljani autohtoni bosanski do jaja
nalix Lilium Bosniacum autohtoni Bosanski ( a to do jaja nikada nisam znao sta znaci jer mi je toliki da kad ti mami udje samo do po kurca) a posto si ti papak pa nisi ucio latinski ukucaj na google slobodno izbaciti ce ti :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)