Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobice kuburu
Propali smo...
Covjek osvaja sa starim pistoljem. Sta mislite da ima nov?
a deen na budzetu kao priznati umjetnik 😪
vaši vladari bacaju 50 miliona eura na kazne za ne povlacenje kreditnih sredstava da vam naprave autoputeve ...znaci 50 miliona eura bacili onako...da li ikad razmislite koliko se ljudi moglo izlijeciti ili sportista poslati na takmicenja od tih sredstava? ne razmisljate vi jer ste svi redom retardirani.
Neka Nedzad Fazlija proda pusku i da covjeku dio para, svakako je to bila jedna od nasih vecih investicija a naravno bez rezultata.
Hoće !
BH telecom finansira svakojake vašare, a ovom čovejku se neće pomoći?
@Makelele @ Đe su ostali sponzori ? Pusti telecom, nije samo on ruka za plakanje. Rlektroprivreda, Elektro prenos, Bingo, Telemach, Kladionice, Ovako, Onako, Bajra, pekare, limari .....