Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko mrzim ovog Vahida kao sto neki ga zovu gospodinom realno on je daleko od gospodina. To reprezentaciji BiH nije bilo teško 1995 i nije bilo problema. Sve sto zahod od "trenera" naveo to ni u vrtiću ne bi povjerovali ni u snu. Kako je mogao igrati za BiH Vlatko Glavaš, Barbarez,Papac itd itd. Razni selektori preuzimali jer vole BiH i nijma kao nije bilo tesko hmm.Veličine su svi oni koji su igrali za bih srcem i takav svaki istinski patriota treba da izgleda u potpunosti.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
kako si Vaha,imaš li daha još jedna tekma na tebe čeka,gdje ti je Emir taj stari nemir i njega čeka zelena rijekaa..
Svaka čast VAHA
Vaha je neosporno bio veliki igrac , veliki je i trener , ali ja mu nikada necu oprostiti sto nije preuzeo reprezentaciju. Morao je probati pod bilo kojim uslovima , nema opravdanja.
Šta će preuzeti kad kod nas mafija samo preuzima u neće da ima posla sa ovakvim kretenima sa sve tri strane... vidio je da nije njegova glavna i otišao drugim putem i to je pametan potez....Zašto Sergej Barbarez veliki kapiten i vječni kapiten ne može da bude selektor? Pitaj Boga.. Sve je stvar politike nažalost.
"Morao je probati pod bilo kojim uslovima" koja glupost. vahi ne treba dokazivanje pa da prihvata ugovor pod bilo kakvim uslovima. ako nije imao slobodu da radi onako kako on zeli, ima punu moju podrsku. ostalima treba dokazivanje, zato su tu gdje jesu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Volio bih vidjeti Vahu kad ne place.
Dobro nasli su Salu,a pilota cemo zaboraviti ili... Pa i on je ljudsko bice spominje li njega bilo ko!?
ima li kakve vijesti o pilotu ?