Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce imati odjeka..ljudi riskiraju svoje karijere, al ipak im to nije najvaznije, zato ih duboko cijenim..kaze poslanik Muhamed a.s.: ne ugnjetavajte, i ne dozvolite da vas ugnjetavaju.
Javi ovim mislimanskim zemljama da ne ugnjetavaju kako ljude drugih religija, tako i one bez religija, a posebno zene.
@aminem Mrzim licemjere , a ne smetaju mu ubijanja krscana u pakistanu ,sudanu ili kad je isil ubijao i silovao jezide krscane i kurde .Muslimani su iskljucivi i neosjetljivi za tudu patnju zato sto sebe smatraju visim i boljim od drugih
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta reci o narodu koji jedu pse i zmije.
Indonesia --- Asia's SCARIEST Meat Market! Dog, Cat, Rat, Bat and more --- https://www.youtube.com/watch?v=9-8zcBogaKY
samo vi kritikujte bice im jos gore...
Ako ima neko da je to sve vidio sopstvenim očima onda može da priča. Ne nasjedajte na fake news, razmišljajte svojim mozgom a ne da vjerujete u sve što pročitate.. Kina je postala velesila i to naravno mnogima ne odgovara, pokušali su preko Hong Kong-a da izazovu građanski rat u Kini, e tu je Kina pokazala svoje lice. Zašto se nije pisalo kada su USA nasilno ugasile pokret otpora kod njih.. ? Svaki neprijatelj Amerike je moj prijatelj, i sva najveća zla dolaze iz USA.
Svaka čast za Mesuta Khabiba 👍👍👍
@Uknaac Mesuta i Khabiba
Svaka čast Habib
Bravo za Habiba
Zasto Ozil suti dok mu Jaro Erdo to isto radi sa Kurdima? I zasto niko ne pise o ogromnom broju Ujghura u IDILu? Ili teroristickom napad u Pekingu 2013? Ili 200 ubijenih Kineza na protestima? Ili prijetnji koje su slali iz Sirije prema Kini i kineskom narodu?
Respect!!!!
Ja sa šaomija mi mix 6 pretrazujem "terror over muslims in china" i ugasi mi se tel 2x I onda kažu Trump ne zna šta radi..a u kini doslovno u wc ne možeš otici a da nadzorne kam nisu registrovale
Ujutro kontraš Dodik daje podršku demokratskoj bratskoj Kini 🙏
kinezi sami sebi pravi genocic, mislis da njima znaci koja si religija, pa pogledaj njihovu historiju
u kini su sve religije zabranjene
Danas se sjetili, a jadne ljude maltretiraju ima godina i vise..
Svih milijardu i pesto miliona muslimana podržavaju i brinu o nedužnim Ujgurima.Problem je što to ne čine Bakir Izetbegović,Erdogan,onaj saudijski prinz te onaj "veliki" vjernik Putinov potrčko.Mi smo zbog velike brige o Ujgurima napravili ugovor sa Kinezima da im gurnemo nekoliko milijardi dolara u pedu a možda i da postanemo njihovi robovi kad ne budemo vračali dugove.
Habibe braća Čečeni se isto nadaju tvojoj podrški
Kinezi ne žele dozvoliti sran*a na svom teritoriju poput Francuza. Ko ih može kriviti osim talibana
Vidi ISILovac što minuse lupaju, zar su vas već pustili iz aviona?