Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj east sarajevo
Naš i Vaš gradonačelnik se vraća s zastavom a poznavajući Skaku kroz medije a znamo da je statičnog Komšića zasjenio svojim dolaskom, sigurno smo da je EYOF vraćen u pravo vrijeme. Naš Abdulah će opravdati odgovornost na najvećoj razini i kao takav začepit će svim lajačima usta i to kvalitetno za sva vremena.
Ne znam zasto se je istocno sarajevo uopce pozivalo na ovo? Ovo je trebalo samo Sarajevo da organizira.
meš'čini dzaba ste je vi uzeli....ode ovo opet sve u pišku materinu....
Zar neće ovi istočnjaci odustati, zbog podnošenja zahtjeva za reviziju tužbe protiv srbije? :)
IMA JOŠ MOGUĆNOSTI ZA SARADNJU: Istočno Sarajevo (ako finansije dopuste) bi trebalo spojiti pravom autocestom sa aerodromom a time i sa međunarodnim koridorom 5C koji bi omogućio vezu sa Zagrebom, Beogradom i što je najvažnije sa Budimpeštom koja je odlično uvezana sa cijelom Evropom.