Sarajevski aerodrom
0
Građani dočekali zlatne odbojkaše
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam, kako mogu svaki put okrenut Zastavu naopako povraca mi se kad to vidim!!!
bravo momci, svaka vam cast!!!
.ebem li va srbi,.... sto od poturceene gamadi baliske napraviste greskom sampione. :) Gadafi legendo, svaka cast. Kazem ja, svijet je napokon shvatio koja ljigava bagra su ovi nasi bosnjaci (juce bili srbi i Hrvati) dobro ih je Biljana Plavsic nazvala genetskim otpatkom... a Andric ih je skuzio jos prije skoro 100 godina,... genijalcina. nije djaba dobio nobelovu.
stavrno ste sportska velesila...vi vidjeli doceke u Beogradu pa ko velite \'ocemo i mi...da nije tuzno bilo bi smijesno!!!
@elkatel Otvorih članak upravo da ukažem na to ; ) Koliko je okreću ovako, nije ni čudo što djeca misle da je to pravilno.
Prije svega, svaka Vam čast! @bosnjo 27.09.2009. u 22:20 Ako VAm gospodine kazem da ste glupi, znam da Vas time neću uvrijediti, jer je to nažalost činjenica! Zato, molim Vas, da malo radite na sebi, na povećanju svog kućnog odgoja, jer je očigledno da Vam to \"malo\" nedostaje... S
Pa što jest-jest !! To je sport silom prilika,sport hendikepiranih a u našem slučaju,ratnih posljedica 90%
Momcima svaka čast na još jednom po ko zna koji put velikom uspjehu. Mislim da svi oni treba da budu nama uzor i da se sve može kad se hoće. Da smo normalna zemlja momci bi imali svečani prijem u predsjedništvu organizovan od strane sva 3 člana predsjedništva, a ne samo dijela predsjedništva i dobili bi najviše državne počasti za izuzetan doprinos sportu i promociji države.
Za sve one koji ne znaju sjedecu odbojku ne igraju samo invalidi nego to je sport koji mogu i igraju svakako i fizicki potpuno zdravi ljudi, a jedina razlika je sto je kako i sam naziv kaze sjedeca odbojka.
Bravo zlatni momci!!!! rale - sjasi boga ti tvoga,smore!!!!
Svaka cast nasi zlatni ljiljani sam otako nastavite,a ti bosnjo sva ti ova retardirana nacija nabije tvoju retardiranu kcer na onu stvar mamlaze jedan.
Bravo momci,obradovali ste nas po ko zna koji put.Hvala vam veliko,hvala za SVE.
ISKRENE ČESTITKE I SVAKO DOBRO!!! VAŠE DOBOJLIJE!!!
Hvala Gospodine Gadafi Hvala Vam na istini koju izrekoste u UN o poturcenjacima iz BiH. Izdajica ostaje uvek izdajica, to se zna pa bilo pitanje interesa države religije i sveg drugog. Ti tzv. „bosnjaci” dadose veru za veceru odose u Islam. Verno sluzise njihove gazde, a kad gazde odose, ucutase se do nove prilike,rat prilika da se izvuku iz bede MORALA i tako postase skutoljubi mocnih sila. Pravoslavni su shvatili ko su ti i takovi, a bogami i oni pod cijim su okriljem sada Islamska vera. Mucak se uvek oseti i prepoznaje pa je Gospodin Gadafi javno rekao ko su oni, pred celim svetom i da ih se sada može lako prepoznati. Zar još treba nešto reci, ako to kaže jedan državnik i istiski Islamski vernik. Hvala na istini Gospodine pukovnice GADAFI
mamu ti retardiranu.. neznas sta te sutra ceka !! nego jezik za zube.. S.U.P.AK.