Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je dokaz da je KS finanskijski stablniji od citave RS, a dodo se uporno kurci i ako nemaju za germe
Kanton Sarajevo možda ima najveći uvoz u BiH ali je to samo iz razloga što su distributivni centri svih mega trgovačkih lanaca smješteni upravo u Kantonu Sarajevu, centrale velikih kompanija npr Konzum, Merkator, Holdina itd. ali kada u drugu ruku pogledamo izvoz, KS nema ni na mapi. Najveći izvoznik u BiH je ArcelorMittal Zenica, potom Prevent Visoko, Aluminij Mostar, Koksara Lukavac, Alumina Zvornik, Sisecam Lukavac, Bimal Brčko, EFT Stanari, Cimos Gradačac i Optima BL. Prema tome!?
I ono što se uveze preko Sarajeva, distribuira se dalje širom BiH, i potrosnja se vrsi u cijeloj BiH, ali pokazatelj ekonomske politike je Izvoz, a ne kvazi napumpana ekonomska politika uvoza. Kada pogledas izvoz, Kantona Sarajevo nema ni na mapi, a ubire najveci kolac, iako su Zenicko Dobojski i Tuzlanski kanton lideri u izvozu, proizvodnji itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema Dodik para za ovakve gluposti. Ima pametnija posla. Potrošio čojek lovu za puške.
Da budale znaju kakva ih NE ORGANIZACIJA za mlade i ORGANIZIRANA MAFIJA ceka ne bi ni avionom preko nas preletili a ne dolazili na igre
Ha ha ha a 15+ miliona KM ulozenih u Bjelasnicu se bas onako primjeti? Osim sestosjeda koji jedini radi, skoro nista drugo nije u funkciji. Cetverosjed nije ni pusten u rad, a topovi u gornjem dijelu planine ne rade jer nije zavrsena vjestacka akumulacija.
Pozdrav iz Osla ovde nema Istcnog Osla nego samo Oslo
@450KM pozdrav za Oslo. Nema ni ovdje Istocnog Sarajeva nego Pale i Lukavica.
...Novca nikada nije dovoljno... hhee pa da,kod nas se sve vrti oko novca, al sto se tice para iz RS-a njih beli nikad nece ni bit.
Dobro bi bilo da se dio sredstava planira za popravku udarnih rupa prema Jahorini i Bjelašnici.A od RS-a nema ništa , nemaju oni ni za onu pritku što stoji ko kapija na slalomu
Potrošili su se na puške
"novac iz RS" je imaginarna kategorija - ne postoji. I ono malo novca sto je bilo, to je potrosio mile međed za sebe i svoje jarane ...
Budale i jeste , s kim ste se upustili u organizaciju . . . S Kosovom bi sve išlo glatko i bez problema . . . ? ? ?
Sjoooj glave za olimpijade !