Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja mislim da je finale veliki uspjeh!previse ocekujemo od njega a konkurencija nikad jaca!!naravno da bi medalja bila ostvarenje sna!idemo amele!
Imam neko skromno znanje o atletici. Mislim da naš Amel ima malo više mišićne mase nego što je potrebno za srednjoprugaša. I to je mislim njegov jedini trenutni problem. Ali, svim srcem uz našem šampiona.
floskula za floskulom
Svaki put pravimo istu grešku sa našim sportistima, a ako podbace, onda ide drvlje i kamenje. Da se razumijemo, ako bi sve teklo kao po loju, odlična brzina, taktika, sreća i onaj finiš zadnjih 200 metara, mogla bi se uzeti bronza. Konkurencija je nenormalna, ulazak u finale bi bio uspjeh sam po sebi, a ako bi pala medalja, imali bismo razloga za trodnevno slavlje.
ne mozes u zadnjih 100 metara naglo krenuti dzaba ti sto imas ferarija ako ti fico blokira put. u zadnjih 100-200 metara uvijek ima takticki najgoru poziciju i sporiji od njega ga lako zatvore i ometu pa mora trčati sa velikim lukom.to i budala vidi da je pretesko.
u pravu je covjek. amel nazalost nije u nekoj formi eto vidim i povreda ga spustila malo a i ne valja mu taktika. citavu utrku lijeno i zaostane a onda sprint pa sta bude. tako ne moze. ako nema snage za 800 neka promijeni disciplinu ima i ona 400 mislim.
kakav je ovo taliban ?
Amele samo💪
Moze Tuka zlato uzeti ko od sale! Ako ga ne krene ko Noleta.
Amele, citava bosna je uz tebe, samo ti trci .... Insallah jedna od medalja ce biti tvoja!
Ma daj, neka kazu da je veliki uspjeh sto je uopste otisao na OI. Kakav je to pesimizam, ima da osvoji medalju i to zlatnu.
Nema od nas nista ... dok invalidsku odbojku ne uvedu , mi medalje necemo vidjet ...