Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina komentara je od onih koji pojma nemaju o desavanjima u sahu. Jest bio najveci u svoje vrijeme ali nove snage su odgojene kompjuterskim programima. Danas se teorija mora poznavati dobar broj poteza dalje nego sto je to bilo u njegovo vrijeme. Osim toga danas je veci broj vrhunskih igraca i veci broj vrhunskih turnira. Navijam za Kasparova ali sam ubijedjen da ce prije biti blizi dnu, nego vrhu tabele.
Mogo bi se i Edheme Bičakčić nakon 12 goidna pauze ponovo aktivirati 2018 . Kak bi to bio okršaj titana u borbi za titulu bošnjačkog člana predsjendištva BIH : Edhem protiv Reisa Serića ! Prvoborci za naše stanove i vile !
Kako se zovu oni naši bjednici koji su nakon Garijeve podrške za vrijeme rata glasali protiv njegove kandidature za predsjednika šahovske organizacije ?? Đe god ima bijednika ima i takvih vertikala kao što su GAri iako ne volim Ruse.
Borki Predojevic na aparatima 🤣😂
Kao šahista ima besprijekornu logiku, što se ne bi moglo reći za njega kad je politika u pitanju.
Legenda
Zapelo malo, pa sa sta odradi