Velika nagrada Španije
0
Webber u vodstvu od starta do cilja
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nije mi jasno kako neko moze navijati za coultharda.covjek je jedan od vecih kornjaca u f1.godinama je imao srecu da vozi najbolja auta u kojima su hill,villeneuve i hakkinen titule osvajali a on jedva skupio 12/13 pobjeda.uz johnnya herberta najsporiji vozac u top autu u posljednjih 16 godina koliko pratim f1
@ NMN webber nije englez a ti nemas pojma o formuli 1! sto se vettela tice nije me nesto impresionirao (osim po kisi u monzi 2008). decko ima daleko najbolji auto i pobjedjuje samo kad startuje s prve pozicije,sto i nije posebno tesko kad je konkurencija od 0,3-3sec po krugu sporija.pokusavam da se sjetim nekog njegovog preticanja ali zero,nula.
Schumi nikada neće biti razočarenje, jer je fascinantno vidjeti čovjeka koji sa 40+ godina nije izgubio volju za utrkivanjem...on se nema više kome dokazivati, a na ovim mlađim generacijama ostaje da (ne) ruše njegove rekorde... ;)
donekle si u pravu a mark nije englez nego australac
Imao sam dobar predosjećaj glede ovih momaka, Webbera i Vettela. Za Red Bull samo počeo navijati onako \"usput\" zbog Davida Coultharda (prestao 2008.) ali mi je drago što su zadržali i Webbera. Dovođenje Vettela, s kojim je Mark od prije imao nekih zanimljivih susreta na stazi, je bio pun pogodak tako da sad imaju Nijemca i Engleza koji se istovremeno takmiče i timski surađuju. Schumi je razočarenje.