Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Sumaher ja ga obozavam, najbolji je ali Senna je bio bolji. Da je Senna zivi nebi bilo vako ali posto nije Sumaher ce pobijedit svaku trku ove sezone!!
Slozio bih se sa LAUDOM jer zaista "Formula" se gleda do kraja jer tamo se nikad nezna a to sto mu je ovaj bio za ledjima to je smijesno jer biti 23 sec iza je mnogo.
Ovo je vec d.o.s.a.d.n.o.
najzaniljiviji dogadjaj je bio kad su zamotani arapi mahali ferrari zastavom
svaka cast maistoru najbolji si svih vremena samo tako nastavi i nadamo se da ces jos jednom doci u sarajevo
Thank you!
čestitke za cijelu ekipu FERRARIJA,ovo je bila najbolja utrka sezone .Poruka za onog tipa što pita za Montoyu:Formula se gleda do kraja utrke i onima koji je vole i razumiju nikad nijedna trka nije dosadna
Treba samo pozdraviti majstora i cestitati mu na novoj pobjedi!Ostali moraju jos puno da uce.
Montoya je sjebo mjenjac. Nije mog´o saltat u visu brzinu od cetvrte. Na kraju 13. mjesto. McLaren je kanta isto k´o i BMW.
Čestitke majstoru!
pu, crko dabogda. formula 1 je postala tako dosadna zbog ovog supka... sta na kraju bi sa montoyom??! bio je ferrariju za petama cijelu trku, i onda sam promjenio kanal na 7 lap-ova do kraja, jer nemogu da vise gledam ferrari kako prolazi prvi kroz finish, jebo mu ja mater. tad je Juanito bio treci, a sada vidim da ga nema ni u prvih 7! sta mu bi?!
sumi je najbolji!!!!!!!!!!
aa nije normalan svaka cast ako citas ovu sumaheru ;)
Ovdje se nema sto reci samo svaka cast legendo i sretno u preostalim utrkama.