Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vettel ustaso stara
jebemo te
Ferrari je razlicitom taktikom neofirno odradio 'team orders' fazon i syebao Kimija. A navijaci istog tima se usplahire kad Mercedes direktno izda naredbu. Bolje da se ne javljate vise.
99 % mecka uzima opet
I ovo postalo dosadno zadnje dvije godine u nazad i ne gledam jer više nije zanimljivo pogledaš prva dva kruga tako i završi.
vidi se da ne pratis
Nekad zanimljivo, nekad manje. Barem se uvijek zna pobjednik, za razliku od fudbala. Gledaš 90+ minuta i na kraju neriješeno.
KONAČNO! Iako je, barem meni, utrka u Monte Carlu najdosadnija od svih, uživao sam barem zbog toga što su Vettel i Kimi tokom čitave utrke bili na prva dva mjesta.
Ferari namjerno zadrzo Kimija da bi Fetel uzeo, fuj koje cige, opet ce Mercedes biti prvi na kraju
boooring
@IronyMan nažalost je ova utrka stvarno dosadna bila.
@Mosaik pisham se na stazu kad nema borbe i preticanja.