Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav vozač je ovaj Verstappen
Ja ne mogu da vjerujem kako je momak odvozio zadnjih 10 krugova materijal za buduceg sampiona
Pa glupane to je do mercedesa boli mene briga za njih, momak jos na samom pocetku ispustio prvo mjesto pogledaj trku pa onda kometarisi REALNO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako vozi momak najezio sam se, dosta i ovog Hamiltona dosadio je svima
Daj vratite hami savitljivo zadnje krilo još gori su bez njega
Covjek kaze da je bolji od Hamiltona a vi se smijete, covjek shvatio ozb situaciju.
Konačno da RB tim odradi pobjedničku taktiku za Maxa. Ne libi se da napada tamo gdje drugi ne pomišljaju... Mad Ma - new champion.
Verstapen je bolji vozač do Hamiltona.. Da je vozio u istom timu sa Hamiltonom ne bi on imao ni tri titule.
Hamilton je bio u formuli kao braća Kličko u boksu ali svemu dođe kraj jer uvijek dođe pastuh brzi kojem si nekad zvao ture i puštao da viri dok hadžija guzi
Konačno interesantna sezona
Tjebes ti to,nije ni meni nesto Max simpatican cak mi je Hamilton drazi ko lik,al je Max mozda i najkompletniji vozac skoro bez mane dobro drzi koncentraciju moze komotno 400 km odvest na visokomnivou, plus je dovoljno agresivan ne libi se uletit u makazice,Perez je tu dosta mlak,jedino je Senna bio agresivniji,Ham je ko i profa Prost oprezan vozac,ne voli kisu,Scumacher je nesto između,jedino ja i navijam da i uzme titulu jer nema ni jedne,
Fantasticna utrka! Maks je zasluzio da uzme ovu pobjedu. Luis nije mogao vise od drugog mjesta. On sada radi ono, sto bi nijemci nazvali "schadensbegrenzung". Ove godine titula ide preko maksa i red bula. Imaju definitivno najbolji, najstabilniji, i najbrzi bolid ove godine.
Haha, jaoo ali se ne voli Merc a ni Hami. Covjek sa onakvim gumama u 2 posljednja kruga odradio svoj zadatak. Ekipa pogrijesila, ljudi su to i priznali na radiju. Cestitke Maxu, ali da su stali 2 puta i iz Merca, sumnjam da bi Max bio prvi.
Ma ja. Kad je Mercedes u Španiji 2 puta mijenjao gume, onda je bilo Mercedes naj naj, njihova taktika, njihovo auto.... Priznaj jednostavno da je Red Bull danas bio bolji i mudriji, bez tog nekog izgovora.
E hajmo sad pametnjakovici o taktici Mercedesa. Mercedes najbolji, Mercedes ovo, ono....