Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolid ili Max, ko pise historiju ?
Max naravno. Ferrari 200-2005, Mercedes 2014-2020, i Red Bull 2010-2014 i 20221-2023 su bili sjajni bolidi ali si imali i još sjajnije šofere koju iz znali voziti (Schumi, Lewis, Vettel i Max).
maks je odlican vozac, i svakako zasluzuje svoje visestruke titule, ali objektivno on je u rangu jednog fetela, ne moze se porediti sa velicinama poput fandzo, klark ili sena.
Nek se ti sjecas Fandza i Klarka...
Covjek sa 16 godina rasturao, satrao svakog timskog kolegu kojeg je imao, u 2021. u sporijem bolidu uzeo na onakav spektakularan nacin titulu i okoncao dominaciju. Ne znam o cemu govoris, on je masina za volanom svega. Sim racing, GT3, svaka disciplina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve ovo novinaru što si nabrojao možeš nataknuti na kitu.Kad Max bude uzeo osmu titulu onda će biti najbolji ikada.