Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijete ti si jos balavac za ovaj sport. Sudije te pokusavaju nauciti disciplini da ne bi izgubio glavu ili nekoga ubio. Ovo ti nije prvi put da riskantno pretičes. Imam osjecaj da mislis da je ovo igrica pa mozes restartovat kad izgubis jer ja ovako samo na igrici bi vozio.
Dijete drago juce si usao u ovaj sport imas talenta ali malo respekta ne bih ti bilo na odmet .Pa i veliki Senna i Schumacher su kaznjavani jednostavno kanalisi tu svoju energiju u kvalitetnu voznju i to je to.
Ledeni je legenda, a ti jos nisi i nemas pravo sa 20 godina nazivati idiotom nikoga!
F1 je postala tolko smjesna dosadna i odvratna u svakom pogledu neznam kome je ovo vise zanimljivo
Jbg lolo sam si kriv, previse puta si ukljucen u incidente, talentovan jesi jos da se hladne vode napijes prije trke samo ce ti nebo biti granica.
Kako vozi blizu je te granice, muda mu duplo veca od mozga
Frajer ga pretekao mangupski
tako i ti iz trake za skretanje ulijevu ili udesno pretices onog sto ide pravo dok te neki mangup ne namlati ko vola, ali njega nece niko namlatiti razmisli prije no sto lupis :))
Pravila nikad nisu bila ista za sve..sad sve zavisi za koga navijate