Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razlika je sto je Verstappen udario u zastitu od guma, a Grosjean direktno u metalnu ogradu.
sugardaddy,..namjerno,nenamjerno,ne mijenja na stvari,kazna oduzimanja bodova bi bila primjerenija,a to što se radi o djelićima sekunde,pa to mu je posao,ako se ne može svladati neka radi nešto drugo,..10 sekundi je problem,a ne namjera ili nenamjera,...a znamo kako se odnose prema malom englesčetu,..netko dobro primjeti ,bilo bi iduću trku svi na koljena da je bilo obrnuto,..
i sada mi recite vi pobornici malog britančića da nije zaštićen ko Bakir 92-95,sve mu se pogoduje,da je netko drugi bio na njegovome mjestu bio bi kažnjen i bodovima i isključenjem s trke,..direktni protivnik ispada iz trke a njemu mizernih 10 sekundi,možeš misliti o poštenom odnosu,..englesčad je to,morat će namiriti neosvajanje EURA,...na svaki način,..
Kakav smrdo je Hamilton, baš pogani nadobudni Englez.
gipsy king ga namjerno gurnuo, sestru mu
mali narandjasti preagresivno vozi kao da je sam na stazi morao je danas popusiti zid
Ma iskreno hamo je kriv nema tu price da su se zakacili prednjim tockovima obojica bila bi druga prica, a max ispred njega ulazi u krivinu on ga kaci....
Nemas ti pojma pasa pogledaj trku i ugao gdje ga zakacio
Pogledaj ti trku ponovo i vidi dijagram Lewisove putanje, naravno ako znaš šta je dijagram. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajd malo istrazite novinari prije objave, Grosjean je udario u barijeru 69 G, dok je ovo bio 51 G. Ne kazem da nije ni ovo uzasno jak udarac, ali nije isti definitivno.
šteta