Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sam je schumacher izjavio da imao male sanse za pobjedu i da se nije desilo to sto se desilo, prema tome nemojte gnjavit s tim "eh da nije ..."
budimo realni, ja navijam za sumija, ali on ono nebi uzeo ni da je ostao na stazi....
Ma pusti ti sad pricu, da je ovo, bilo bi ono. Alonso da se nije razbio, bio bi ispred Schumija. A mozda i Trulija. Sad mozemo nagadjati sta je svasta moglo biti. Ipak je covjek pokazao da zna voziti (kvalifikacije, ispod 1:14:000). Gdje je bio Schumi? Da Ralf nije dobio kaznu bo bi 5. itd. itd. Naprijed Renault!!!
truli bi osvojio veliki k.... da sumi nije odustao
Svaka cast Schumiu,ali najbolji pobjedjuje.Mnogima je danas utrka bila zanimljivija,sto Schumi nije na pol-position,ali vrijeme ce pokazati svoje.Schumi ce ostati najbolji vozac formule 1.Seba da je ostao ziv,F1 bi bila mnogo zanimljivija i mozda bi bio bolji od Schumija.Ali desilo se to sto se desilo.Moj tim je Ferrari a vozac Schumi.Za par godina,mozda ce se i pojaviti nek talenat,ali tesko ce da srusi rekord koji drzi Schumi...
Ko zna sta se schumiju danas desilo!!? I to bas u tunelu da niko ne vidi a jos safety car na stazi. Steta!!! Ali ipak nije mogao biti prvi danas. Sledece je opet njegova 100%.
dosta je više šumahera
i jos da mu bolid ide na havu, pa da ne mora ulazit u box ... ma prije ce ova baba dobit muda.
Da je babi muda bila bi baba sa mudima.
puno srece za trullija jer da se sumiju nije desilo to sto se desilo...bilo bi to ponovno obaranje rekorda..