Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim zelenim i klimatasima bih ja lagano dao motike i srpove u ruke i pravac Vojvodina i da sve rucno obradjuju, doveo bih im jos i vegane da umjesto konjske zaprege oni vuku kola sa usjevima i plugove kad se bude oralo, pa bih nakon par sezona pitao za gorivo i klimu!
Kakav retard moras biti, osim sto ugrozavas svoj zivot, ugrozavas i tudje. A da ne pricamo koliko su kontra produktivni, da bi se isti udaljili sa staze, moraju biti odvezeni, a takoder kada dolaze ovako u grupicama dolaze sa kombijima, tako da vise oni zagadjuju okolinu s jednim dolaskom i odlaskom, nego svi bolidi u trci.
znači kontraprodukitivno se piše zajedno. Bolje da si se ti pružio, manja bi šteta bila.
slazem se sa njihovom porukom o ocuvanju planete ali ima bolji nacina da se ovo pokaze
steta nisu ih pogazili
Sta ovi goriva potrose,samo bacanje resursa,to je vec davno prevazidzeno takmicenje
E ovdje se moze slobodno reci da ''bolidi zaobilaze bolide'' bukvalno.
Treba stoku strpati u zatvor pa nek iza resetaka budu aktivni