Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sin od jednog od najvecih vec najveceg vozaca ikad
@alala Nikada niko nece biti veci od Sene. Al znaci niko !
@Gorstak Kakav Senna... kad je došao u formulu vozio je odmah najbolji bolid i osvajao titule. Schumacher je prve dvije titule osvojio sa prosječnim bolidom, a onda prešao u ferrari koji je bio loš u tom vremenu... kasnije je sve bila rutina.
Poslije njegove nesrece f-1 nije vise to sto je bila. Dolaskom malog u f-1 najludji cirkus na tockovima imace opet svoju draz. Molim Boga godinama za njegov oporavak pored svega bio je veliki donator i prijatelj BiH kao i cijelog svijeya
Nije sin od jednog od najvecih vec najveceg vozaca ikad
@alala Nakon Sene je u svakom pogledu