Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drži se šumi.mozes ti to !!!
Zao mi Schumy-ja, ali voljela bih da se ova situacija vec razrijesi... Ne mogu ga do kraja zivota "drzati na aparatima".... Nikakve koristi od toga! Volim ga, ali nikome ne bih zeljela da se pati..... Kako je zivot cudan..... Dok sam bila njegov vjerni navijac, pratila svaku utrku i sve vezano za njega, nikad ni slutila nisam da ce nakon tolikog rizika vezanog za Formulu1, da mu se desi ovakva nesreca! Cudni su putevi Boziji.....
forzza schumi!!!!
www.NISTEZNALI.com To je informativni sajt gdje mozete svaki dan da citate nove clanke i zanimljivosti koje niste znali.Mozete nam pisati preko kontakt forme sta zelite da saznate mi cemo pokusati napisati o tome clanak. http://www.nisteznali.com Facebook page Lajkuj te nas: https://www.facebook.com/nisteznali www.SPOTED.ba Svaki dan popustite bezbroj propuštenih prilika za pronalazak prijatelja/prijateljice ili dijevojke/decka. Ljudi su ponekad uplašeni ili ih je jednostavno stid prici drugoj osobi i upoznat se. Za promjenu pokušali smo vam olakšati putem internet portala www.Spoted.ba vam pomaže i daje drugu priliku za to. Spoted.ba pokušava korisnicima jednostavnim i jedinstvenim dizajnom pružiti što bolju i konkretniju uslugu. Posjeti te nas i lajkuj te nasu facebook stranicu https://www.facebook.com/spotedbih
Velika legenda. Da njega nije bilo sigurno nikad ne bih ustao subotom i nedeljom u 7 ujutru samo da gledam Formulu 1. Mada mu je ovdje i kraj. Nek' je vjecan!
:....: cuj to,koda me je briga! XD xaxa
Nisu ni sve budale iste, al jedno im je zajednicko, sretni su jer ni brige ni pameti nemaju.
Prvo clanak gdje pise da je izgubio 20kg a sada 25%.. Uskoro ce jos jedan clanak gdje ce da pise da je imao 80 kg i da je izgubio 20 odnosno 25% :)
ja sam cula bas zbog ovakvih stvari, da nije lose imati malo vise kila, nego sto bi bilo "propisano"
Sta ?!! Ako sam dobro razumio, opravdano je imati visak tjelesne tezine zbog eventualne dugotrajne kome?! Ne vjerujem ocima svojim !
ne samo kome, nego bilo koje druge bolesti koja te iznenada, dugotrajno moze prikovati za postelju....
šta je život nema ko nebi njegov život mijenjao sa svojim prije nesrece a onda se sve okrene i skontas da smrt svaki dan treba spominjati jer budes bolji čovjek
da sebi svaki dan pokvaris raspolozenje
Ma ne znam , neka mi Bog oprosti, ali treba covjeka pustiti nek ide... Sta ce mu vrijediti zivot sve i da se probudi poslije ovoga. Patnja i njemu i porodici.