Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko usporedjivati dvije razlicite ere formule1 meni licno Schumacher pa Senna svih vremena takva kontrola bolida nevjerovatno
kao dječurlija, u to doba. kad protrčiš kraj nekog, vikneš šumaher, projuriš na biciklu, vikneš šumaher. Na skijama, šumaher, lopte igraš šumaher. Čisto sumnjam da će ikad iko govorit hamilton
Njihove karijere se nikako ne mogu uporediti, jer je Šumijeva era bila mnogo zahtjevnija, bilo je puno više rivaliteta, dvoboja i pravila su bila jednostavna. Sjetite se Šumijevog povratka u F1, kad je Hamiltonu više puta pokazao kako se drži pozicija, a i kako se osvaja. Btw, Šumi je jednostavno dobro vozio, Hamilton je u početku bio jako prgav, kao i Vettel.
niko kao Schumi!
da ovog Hamiltona vidim pored Sebilja pomisio bih da je migrant, dao bih mu po' marke......a on može kupit cijelo Sarajevo...... :(
Najboli vozac je Sena!
Šumaher. Što se mene tiče, džabe gorivo troše.
svaka cast i njemu ali ne moze i da osvoji sto titula, drugaciji su tad bili uslovi, veca rivalstva veca i jaca konkurencija i napetost itd.
Kratko i jasno Schumacher
Ono što je posebno impresivno kada se gleda Hamiltonova statistika je činjenica da je samo 98 puta ostao bez podija, dok je Schumacher čak 152 puta gledao kako se trojica rivala obljevaju šampanjcem. (Ja to razumijem ovako. Hamilton nema dovoljno dobre protivnike...)
Čuj kako to novinar ocjenjuje, nebi bilo neispravno porediti bla bla... ko si bolan ti da to porediš? Sa kim se Hamilton takmiči, a kakvu je konkurenciju imao Šumaher? Mika Hakkinen, iako sam navijao za Šumahera, mi je često bio bolji vozač. Šumaher je znao pobijediti, imao pouzdaniji bolid u to vrijeme i značajno brži. Ovo danas, se ne može porediti sa onim prije tako da može on imati i 12... nikad neće biti kao Šumaher.
Schumi je Schumi... doviđenja.
Samo je jedan Šumi
Test vozac Alfa Romeo i Veliki HUMANITARAC a mali cigo mu nije do koljena
Naravno 🏎🏎🏎🏎
Sumi,Jordan,Federer,Tiger Woods,Sullivan itd...svako na svome najbolji
Razlika ozmedju ova 2 vozaca je ta sto je Hamiltonu za velike domete potrwban bolid koji je dobro iznad konkurencije. Schumacher u periodu od 96 do 2001(vjerovatno i do 2002.) to nije imao, a pobjedjivao je i osvojio titulu. Ovaj najbolje od svega kmeci na radio. Ne dovodim u pitanje njegove vozacke kvalitete, ali i to sto je gubio titule od kolega dovoljno govori. Da ne spominjem da u historiji niko ovoliki broj godina nije imao tako dominantan bolid.