Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Go Sarajevo !!!!
@UbojicaMehkogSrca......ahihihihi,...............
Zasto Ceric ne investira u Banja Luku? Muslimani prvi prave celicne barijere izmedju naroda i entiteta u BIH. Nemojte sutra reci zasto RS ide ka nezavisnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kada nalete preko šina i na rupe kod Mašinske ima da dijelove skupljaju u Konjicu😉
Ma jebeš ovo, nema trke dok Ascona ili Golf 2 ne prolete ulicom
Ništa me više ne iznenađuje pa ni ova ideja! Ako smo mogli imati uličnu auto trku kroz centar grada 71, svjetsko prvenstvo u stonom tenisu STENS 72, Olimpijadu 84, Yu reli za prvenstvo Evrope 84 i 85, ako su Rolling Stonesi trebali održati koncert na Igmanu, ali eto nisu, onda je i ovo moguće! Mada sam za to prvi put čuo jučer!
Samo još i pitanje; kojim ulicama grada? Skaka se blesavi, a i svi oni koji ga podržavaju. Biće opet neki blam za Sarajevo!
dusmani nasi dragi , Sarajevo ima para da organizuje utrke , i da imamo para da sredimo ulice , i da imamo para da smjestimo sve te ljude , i DA ZARADIT CEMO x100 na ovome !!! Sarajevo Seher grade "!!!
a u banja luci organizuje traktor fest , uz cevape i nektar
a07 - znaš li ti uopšte šta je bezbjednost, vozača, trkača, a tek publike u organizaciji jedne trke fića, a ne auta koji do 100km idu za dvije sekunde? Isti si kao Skaka i njegovi blentavi savjetnici! A ulice nemogu srediti naši " majstori", već neko ko napravi stazu za trajanje od najmanje 50 godina. Tek infrastruktura staze? Hajte molim vas!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gdje ce te bolan voziti formulu, na Kosevu ili na Grbavicai, haha
Kakva crna trka formule u Sarajevu pa ovi nasi nisu u stanju napraviti cestu. Eno autoput koliko su ga dugo gradili i opet kad se vozi po njemu se osjete neravnine, jesu li oni svjesni da za formulu mora biti savrsen asfalt i da nema neravnina.
HAloo ba nemamo vode, HALOOO!!!
Kakva crna formula po nasim Sarajevskim putevima...morali bi je ljudi maksuz prilagodjavati i odizati od zemlje haha Koje nebuloze ovaj berberin baca
Bull shit. Ovaj 'kreativac' ima 20 propalih biznisa iza sebe. Spusti se na zemlju Skaka i fataj se načelnika u Centru da ti napravi trotoar do žičare. I uzmi cvaju kreativcu za veliku nagradu Trebevića, boli te britva.
Staza je več poznata i to: Start je na Širokači pa niz Bistrik (High speed) pored Viječnice pa uz Jekovac na Vratnik i curik...
Pod Londonski Lobi on misli na Gay Lobi.
Za neke je veca atrakcija traktorijada, cudi me da se ponovo ne organizuje.
Bože dragi baš se na silu svugdje guramo i svakakve avanturiste podržavamo. Bolje ti je Skaka popravi tramvajske prelaze izgledaju ko mali rovovi, a većina ulica ne zaslužuje ni -2 ocjenu. Kakava ba formula, alooooooo.
@Division Skaka je degenerik ali sramota je da znaš koristiti internet a ne znaš nadležnosti ko sta radi. To je problem veliki kod nas ,ima ministarstvo saobraćaja neka radi svoj posao. Evo obuka kratka svuda gdje ide javni saobraćaj bilo koji tramvaj,trola,minibus itd ceste pravi ministarstvo saobraćaj ostalo rade općine.
@SalkanGrozni Ispravka trebalo bi ministarstvo raditi ali pošto je tamo SDA zločinačka udruga onda samo izvlače pare a ne rade ništa
Bilo bi dobro... Ali više šansi imamo za neki rally 😁
Invssticija za 10km novog asfalta mjesec dana prije dolaska formule i imamo sansu... inace imamo 20 mrtvih vozaca