Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raikkonen se slupao 🙄😂 , ja naslova i gramatike u pm
Dobro ste se sjetili idioti
ma buci buci bu dje si bio ti
Kako me samo nerviraju ovi kvazi poznavatelji formule koji su je pratili samo dok je Sumaher vozio i sad odgledali 3 utrke u zadnjih 10 godina i daju sebi za pravo da kazu kako sport ne valja ovako i onako. Utrke osim na televiziji vidjeli nisu, tehnicka pravila haman i ne poznaju, samo sumahera vide ko jednog jedinog i otkako on ne vozi sve je sranje. Veze vi nemate. Ocekivat od svake utrke da bude senzacionalna je krajnje blesavo, ni svaka utakmica nije zanimljiva pa sto bi i trka.
Plus jos kao usude se da kazu da je borba za prvaka dosadna, kao prevelika razlika, a to sto je Sumaher i Ferrari dominirao, pa u sezonama kao sto je 2001 i 2002 imao i haman pa duplo vise bodova od drugoplasiranog, ne , to nije dosadno naravno. Zato sto je Sumaher pa onda ne moze bit dosadno. Dajte molim vas... nemate pojma
i sve ide na stranu hamilltona drugu mec sansu odbrani i u zadnjoj utrci se mahom desavaju cudne stvari jadni rozberg
Start the race!!!!
po ovakvoj kisi bi se i hame s vratnika s golfom2 izokreto...
Trebao je vožnju prilagoditi uslovima na cesti, pa nije NA SARAJEVSKIM ULICAMA !