Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemas sta ocekivati deff si najveci svih vremena,a sto se tice Senna-e bilo bi zanimljivo da je ostao ziv,no ovako ti si No.1!!! ajmo po titulu... jer koliko god sada zvuci ne normalno brijem da ce ostati i slijedecu sezonu voziti
Uvjek sam navijao za McLaren i to radimi danas, ali Schumacheru skidam kapu, najveci je vozac i usto humanitarac... Nedostaju ti dvoboji Hakinen vs Schumi...
Neće biti ni do koljena Senni zato što nije poginuo na stazi. Da je Senna poživio, ipak mi Michael imao bolje rezultate.
Ne provaljuj se zivota ti i ne lupaj gluposti. Cuj do koljena Seni? Ha-ha. Pa nije mu ni do clanaka, kakvih koljena.
Nikad nece biti ni do koljena Ayrton Senni.
ne provaljuj se kad si nepismen...
\"Usprkos tih manjih zdravstvenih poteškoća, 40-godišnji Nijemac ne može dočekati povratak na staze...\" STA OVO TREBA DA ZNACI, VALJDA JE GRESKA U GRAMATICI I PISANJU, umjesto DOČEKATI treba IŠČEKATI ??? cccc !
Nije cudesno. Najveci si svih vremena i tako ce ostati!