Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:D
Ja, komsija? Pricaj ko je ? :P sve mi nekako Lici na onog Ademovog s Bajraa xD
e da se ferari pita, barikelo bi morao da propusti sumija... ovako, moze samo u ledja da mu gleda... kakav je sumi, upravo opisuje ova situacija, jer je u stanju da nekoga ko bolje vozi dovede u veliku opasnost iako zna da je sam puno sporiji
iza svake sumijeva pobjeda je neka prevara... jadna je on legenda
Cinjenica je da u posljednjih nekoliko godina 90% utrka odlucuje snaga bolida a 10% taktika i sposobnost vozaca. Iako sam veliki fan Ferrarija, priznajem da su Hamiltom i Alonso trenutno najbolji vozaci u F1 i da kojim slucajem neki od njih upravlja Red Bullom, prvenstvo bi vec bilo rijeseno.. Eto toliko.
@Hajvaz dedo: djesi komsija :))
Sa identičnim bolidom Rosberg ima 94 a Schumacher 34 boda. Znači TRENUTNO je Rosberg bolji ili je po tebi 34 veće od 94. Sa tim \"bezveznim\" bolidom Rosberg je ove godine bio na podijumu u Maleziji, Kini i Velikoj Britaniji. I po tebi je Schumacher u ovom bolidu predobar. Pa jesi li ti uopšte gledao utrke ove godine. Pa čovječe nema ko ga nije pretekao uključujući i Glock-a u Virgin-u :))) http://www.youtube.com/watch?v=MS7QB1T79eA Nisam nigdje napisao da je Schumacher loš vozač, ali je činjenica da bi sa Ferarijem koji je on imao od 2000. do 2004. godine 90% trenutnih vozača bez problema osvajalo titule.
Glupo je i komentarisat jel pogrijesio.Da nije pogrijesio ne bi bio kaznjen sa deset mjesta unazad.Ili smo to mi svi pametniji od onih koji odlucuju o kaznama pa mi bolje znamo!!??
Tvrditi da je neko dobar ili los vozac je u najmanju ruku upitno.Svako ko se imalo razumije u F! zna da su svi oni otprilike jednaki po skillu ali kvalitet bolida je taj koji je jedino bitan pa tako i sam kazes da je M.S. dobar kakav bolid ima-zakljucak,da je dobar kolko ga svi fale bio bi dobar u svakom bolidu a ne ovako da je dobar samo kad ima dobar bolid-primjer buttona-nikad u karijeri nije imo ni jednu pobjedu dok nije doso u konkurentan bolid(prosle godine,nakon vise od 100 trka prva pobjeda i odma titula).Isto vazi i za Sumahera-vozac koji je malo iznad prosjeka i koji je imao srecu da bude u dobrim ekipama,inace bi uvijek i bio na mjestu na kojem je sad.Eto i taj isti Barichelo kad je bio u dobrom bolidu bio je puno bolji neg sad kad je u karini od auta,isto vazi i za webera za kojeg se nije ni znalo skoro dok nije sjeo u dobar auto a puno je trka odvezo do sad.Zakljucak-vozaci su svi tu negdje,bolid je taj koji odlucuje!
@OLE Molim te, nemoj samo da pomislimo da ova djelimična tabela, koju si na kraju stavio, treba nama ostalima, koji F1 pratimo preko 20 godina da pokaže kako je Schumi, eto, loš vozač. Čovječe, kakav bolid ima i predobar je. O ovome danas se može diskutovati, ali tvrditi da neko, ko je apsolutni No.1 u svijetu formule 1 u skoro svim mjerljivim kategorijama, loš vozač je, u najmanju ruku-idiotizam.
*... jos instruktor bio kraj mene :D
\'vako sam ja kamiona kod CakLovica na izLazu iz tuneLa :D
Nista od nekih vecih kazni za Shumija, samo pomjeranje za 10 pozicija u odnosu na osvojenu na startu slijedece utrke. Mislim bas su ga kaznili. Startace vjerovatno poslednji i onda prestici one nesretnike u ficama (Lotus, Virgin i HRT) i zavrsiti standardno za njega ove sezone na nekom 15 mjestu. @EMS Najnovije brojke: Webber 161 - Rosberg 94 - Schmucaher 34 Utrka u Madjarskoj 2010: Schumacher za pobjednikom zaostaje jedan i po krug
@bokte ma ni poredit se te dvije situacije ne mogu,barichelo je vec skoro do pola pretekao schumahera kad je on kreno da ga sabije uz zid a vetel nije ni pokuso da pretekne alonsa
Rubens je birao logicnu stranu za preticanje strucnjaci....ne moze ga u onom prvom zavoju preci sa vanjske sstrane. Veoma rizicno od Sumija ! Volim ga i cijenim ali sto je previse,previse je !