Lewis Hamilton
0

"Nikad se nisam posvađao s Buttonom"

Totalsport
Lewis Hamilton (Foto: Reuters)
Lewis Hamilton (Foto: Reuters)
U redovima McLaren-Mercedesa, trenutno vodećeg tima u ukupnom poretku konstruktora u Formuli 1, pokušavaju istaknuti kako među njihovim vozačima vlada savršena harmonija.

Naravno, ističu to kao usporedbu sa suprotnošću koja vlada u redovima njihovog velikog rivala Red Bulla, među čijim vozačima Sebastianom Vettelom i Markom Webberom postoje veliki animozitet i netrpeljivost.

"Nema šanse da se mi svađamo. Postoji preveliki respekt između nas", komentirao je Lewis Hamilton pitanje bi li se njemu i njegovom timskom kolegi Jensonu Buttonu mogla dogoditi situacija kao i Red Bullovim vozačima na VN Velike Britanije (kada se "zdravi dio" s prednje strane Webberova bolida preselio na manjkavi Vettelovog, što je uzrokovalo svađu).

Komentirao je svjetski prvak iz 2008. i činjenicu da na ulazu u drugi dio sezone, uoči VN Njemačke u Hockenheimu, drži vodeće mjesto u poretku vozača, 12 bodova ispred Jensona Buttona.

"Čudno je to. Imao sam četiri solidne utrke, osvojio dva prva i dva druga mjesta, a i dalje sam prvi s 12 bodova viška."