Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte meni ovaj volan i odvozat cu Bradinu prema Konjicu i prema Sarajevu uz Bradinu
Vozi Miško zatvorenih očiju...
mozes se ti ku**it sad kad si bmwa napravio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svojevremeno su izracunali da je Schumacher 12sek prije ulaska u svaku krivinu vec znao kako ce da reaguje.
Znas li ti koliko je u formuli 12 sekundi,od krivine do krivine ne prodje nekad ni 5
Glupost. Sve je fulio. Mota desno a formula ide lijevo. Nijednu nije potrefio kako treba
Miško na aparatima
Al je njemu brzina u glavi 😂
Gledaj komentara ovdje, sve i jedan strucnjak i vozac sa mindera. Svi mogu sve i najbolji su u svemu, a osnovu ukljucivanja u kruzni tok ne poznaju...
Sofercina brat
Golemo. Ali opet tanko je u odnosu na naše političare. Mile zna žmireći naći svaki šator, a Bake diverzant zna gdje se svaki trezor nalazi.
Zasto se cudite? Pa ovo je njihov posao i tu su gdje jesu jer su najbolji u tome sto rade.Trke prolaze u simulacijama mnogo puta onda godinama treninzi,kvalitikacije,trke itd itd.Sve to ucite da neke staze ( ne sve) znaju skoro zatvorenih ociju voziti.Ceko je godinama u F1 i preiskusan vozac tako da nije se cuditi sto je ovo on
Svaka mu cast.
Na monitoru iza njega je prikazan volan sa rukama čije se kretanje ne poklapa sa kretanjem pravog volana i ruku ovog što vozi. Sumnjivo, al ko zna opet, ako je ovo sve ovako onda svaka čast.