Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova mladja raja bi trebala pogledati dokumentarni film o ovoj gromadi od covijeka da bi shvatila o kome je ovdje rijec.
Kisni covjek!!!
Veliki covjek prije svega, a tek onda najbolji vozac ikada. Covjek koji je zaustavljao svoj bolid da pomogne kolegi, covjek koji je zivio i umro za ono sta voli i zbog kojeg je danasnja formula sigurnija nego ikad prije. Covjek kojeg je Ratzenbergerova smrt jako pogodila i koji je spakovao austrijsku zastavu u kokpit kako bi je rasirio nakon utrke ciji kraj ni sam nije docekao. Covjek koji je bio velicina na stazi i van nje i kome ni jedan danasnji vozac ne moze prismrditi ni u kom pogledu. Covjek kojeg su neki mozda mrzili zbog agresivnog nacina voznje, ali kojeg su bas svi postovali. Zbog njega su utrke bile zanimljive i uvijek si znao da nisi sve vidio. Za razliku od danasnjih vozaca od kojih 99% nema muda dostojna F1 bolida. 1.maja 1994 svijet je izgubio velikog sportistu i velikog covjeka. Pocivao u miru Ayrtone, tvoje ime ce zauvijek biti ispisano zlatnim slovima u historiji ovog sporta. Veliki, najveci ikad.
bravo za sve napisano
@OmarSharaf nije tebi svaka cast ,ti seres ko foka,ili si zavidan ili nemas pojma o auto sportu.. svaka cast @silver 44 na txtu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://m.cdn.blog.hu/va/vancello/image/013august/Senna%20kisz%C3%A1ll.jpg