Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mick dao ćaćinu kacigu Hamiltonu. Eto o kakvom se podanickom mentalitetu radi
Zavlacili Micka do samog kraja, decko se nije dogovarao sa drugim ekipama i sad kad su sva mjesta popunjena oni ga nogiraju. Vratiti Hulkenberga nikakvog smisla nema
Kakva greska nevjerovatno. Krenes s planom dva mlada vozaca Mick i Mazepin da gradis lagano buducnost, 2 sezone posle ti voze Magnussen i Nico jak plan nema sta. Mazepin ok sto je nogu dobio jer i prije Ruskih afera je bio los ali Mick stvarno je trebao dobiti sansu da ostane i bude lik oko kojeg se tim gradi.
Koga je to Schumacher dobijao na stazi osim Mazepina i Latifija? Lik je prouzrokovao štete u sudarima kao ni jedan vozač na gridu. Prezime samo nije dovoljno..
pa sto ricciarda ne uzese nego hulka
Treba platit Ricciarda
Hass ima dosta Njemačkih sponzora koji forsiraju Njemacke vozace..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jesu se usrecili