Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je smjesan vozac za sumija, senu, niki laudu. Treca liga sjever
Sumi je sam po sebi rekord i legenda, dzaba sve i ako mu neko rekord obori kad je on historija.
Zadnja trka je dobar pokazatelj umjeca i znanja voznje, nisu krivi bolidi vec piloti F1 sto proklizu a oni koji su gledali velikana svih velikana u F1 tj. Michael Schumacher znaju dobro da je na kisi pravio cuda. A ovaj ko da vozi po Sa cim kisa kapne izlijece.
@Crni.ILko ma sta je posvjedocio legendarni Senna svega ti? Otkud ti ta izmisljotina? U vrijeme dok je Senna vozio bas je on bio na tehnoloski boljem bolidu tj na Williams-u dok je Schumacher vozio Benetton baziran na Ford V8 motoru i to je bio jedini bolid sa 8 cilindara u F1 ostali su imali 10 ili 12 cilindara. Lupas izmisljotine .
Lewis je kroz citavu karijeru vozio za top timove i uvijek je imao najbolji bolid na raspolaganju, Nijedan od drugih F1 sampiona poput Sene, Prosta Schumacera,Fangia itd itd nije imao takvu privilegiju i u tome je razlika
Mislim da je sramota u istu recenicu stavit Hamiltona i Schumacher-a nemoj te to vise raditi ili kopirati.
Schumacher je napravio ovaj bolid. Po njegovim uputama Ros Brown je konstriisao ono sto ve biti Mercedes u buducnosti. Sta tu kome nije jasno? Hamilton je dobar vozac ali poredjenje je nesuvislo.
Jao komentara, majko mila. Čovjek bi rekao da je Hamilton tek položio vozački. A taj Hamilton je kao novajlija pobijedio jednog Alonsa u istom timu. Alonsa, koji je tada bio na vrhuncu karijere, nakon što je pobijedio Schumija i postao 2x SP. Ne tvrdim da je Hamilton bolji od Schumija ali te priče kako on pojma nema su presmiješne.
https://m.sport1.de/motorsport/formel1/2018/10/formel-1-die-groessten-fahrer-aller-zeiten-mit-schumacher-hamilton-vettel#id=fcd946ed-8c28-11e9-b08e-b8ca3a67761c Evo link najvećeg njemačkog sportskog portala, koji je Hamiltona uvrstio na drugo mjesto najboljih vozača u historiji.
Kao prvo,u vrijeme Šumahera ovaj ne bi se vidijo. Šumaher je sa lošijim bolidom od konkurencije obarao rekorde. Danas Mercedes ima takav bolid da ne može izgubiti. Zato je Šumi jedan za sva vremena
@gooUser1556895916 Upravo. Covjek u komi (nazalost) vec godinama, i ovaj tek dobacuje na granicu njegovih postignuca. Gdje bi mu kraj bio da je jos koju godinu gurao, a o tome kakav je covjek bio ne treba ni govoriti.
@gooUser1556895916 Alonso je 2006. pobijedio Schumachera iako je Ferrari tada imao nešto bolji bolid od Benettona. Znači Schumi nije bio nepobjediv. A taj isti Alonso sljedeću godinu pređe u McLaren da vozi pored jednok novajlije Hamiltona a Hamilton na kraju završi ispred njega u poretku. Znači ne lupetajte gluposti da se Hamilton ne bi vidio pored Schumija. Čak su i Nijemci saglasni da je Hamilton rame uz rame sa Schumijem.
brat🇬🇧LH44😘