Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovaj lauda vise ne zna sta prica.. mogo je i samog sebe predlozit.. i on je nekad vozio ferari..
Ja mislim da ce se Schumi vratiti, odnosno da ce mu biti ponudjen dobar ugovor ne samo zbog toga sto se mora naci vozac za Ferrari, vec zbog toga sto bi to bio marketinski bum koji bi vratio gledanost formuli 1, koju su debelo izgubili proteklih godina. Ja mislim da su sanse 90% da ce se vratiti.
jednom se sa prijateljima dogovorim karting trku da odvezemo i nakon sat vremena sam izasao iz autica smozden, cudo jedno, ruke se tresu, ledja bole itd itd. mislim da je sumi u formi :) glavu dajem na panju da se provoza ponekad u nekoj zvijeri i da je non stop u nekim testiranjima i sl. tako da bi to fino podnio, medjutim - problem je u motivaciji - koliko bi njega zelja tjerala da sa silnim milionima i titulama ponovo gazi gasom u smrt.... ko nije nikad sjeo u karting neka proba, odveze na vrijeme jedno pola sata i nek vidi sta je. za to ipak treba psihofizicki trening. inace sumaher je definitivno jedan od najboljih ako ne i najbolji vozac u istoriji F1 - ovo sto se danas vozi je obicni beskicmeni cirkus. a potpisujem gore - slika je za 10 - 100% bih rekao da je na slici npr Son Pen. :)
mislite da je sch jos u formi u kojoj je bio onomad kada je odnosio pobjede ono... da trenira 16 sati dnevno? :)
slika je za 10 :))
Ne bih očekivao neke super rezultate, jer Ferari nije na tom nivu, ali ipak, bilo bi ga lijepo vidjeti još koji put na stazi.
shumii :D vrati se bar do kraja ove sezone. da jos jednom gledamo F1 kakva treba da bude. (cast, Senni, Prostu, Laudi, svima prije njih, ali ono sta danas gledamo je vise nego mlako)