Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Massa! Kimmi, dobro dosao nazad :)
To je trebalo Ferrariju, treba se stvorit zdrava konkurencija, a Kimi je upravo pun pogodak. O njegovim kvalitetima je suvisno pricati. Forca Ferrari
hajde sta balite tu...smradovi ko Alonso koji nedaju napretka kolegama u timu...""u kojem se uvijek znalo ko je prvi, a ko drugi vozač.""....sta je to španac napravio sa onakvim bolidom i onakvim timom,napravio da ga Vettel dere ko kuju...navijam za ferari al kamo srece da je Massa ostao i dosao Vettel...al sta je tu je
Nemaš ti pojma! Čuj da je došao Vettel, pa Alonso je klasa za njega, Kimi isto tako. Nije problem biti najbrži kad imaš najbolje inženjere u ekipi, koji podese bolid da leti na stazi, ajd nek sjede u Lotus taj balonja Vettel i napravi ono što je Kimi pravio na početku sezone. Karinu bi uspio bit i među prvih 5.
Istina je da red bull ima najbolje inzinjere i mehanicare, pa tako i bolid. Ferrari se sramoti godinama vec, i kaljaju sebi ugled koji su gradili godinama u F1.
Napokon da se Ferrari rijesio ublehe Masse, koji ce voziti jos samo do kraja sezone. Covjek ze dvije sezone ne zna sta je podij,a a o titulama de ne govorim.
Sinoć je BiH pobjedila, a danas još jedna predivna vijest o prelasku Kimia u Ferrari :D Samo da se hoće ove dobre vijesti nastaviti !