Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I meni bi bila dosadna da su me nabili nogom!
Da, u NascaR-u je 100% uzbudljivo ... Evo primjera uzbudljivosti pa pogledajte ko ima živaca: http://www.youtube.com/watch?v=AEXZtDzKxiE Inače, Montoya u formuli 1 ispodprosječan i ispod svih očekivanja, katastrofalno u odnosu na najave kad je došao. Bilo mi je jako drago kad je otišao :) :) :) Nadam se da se nikad neće vratiti kad mu već tako "uzbudljivo" u Nascaru they're making a left tuuuurrrn!! Fuj!
Al' je zato NASCAR vrlo interesantan... left turn, left turn, left turn..................
Najdrazi vozac F1 u historiji! iako nesto ne pratim F1 vise pratim MotoGP ali mi je Montoya najdrazi vozac kojeg sam gledao!
Malo je reci da je dosadan?
U potpunosti se slazem da je F1 u posljednjih par godina i vise nego dosadna!
Jašta je nego jednolićna :) Jedan pobjednik, stalno nova pravila... Podsjeća na "eru" Schumija, ali ipak malo uzbudljivija nego tada... Tek tada je to bila prava dosada, jedna trka od 18 je bila hajd onako malo bar gledljiva, a ostale uspavanke... Sad je bar malo uzbudljivije, više je konkurenata, ali ih pravila i gluposti ugušiše...
Legenda