Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Hamilton trenutno nema pravog konkurenta kao schumacher sto je imao mnostvo njih
@Topnik1980 Mercedes nema konkurenciju. Neka sjedne u Ferari i pobijedi. Ne mislim ništa loše o Hamiltonu, naprotiv. Ali činjenica je da su ogromni resursi tima usmjereni ka njemu i zato pobjeđuje u svakoj trci.
Dosadno i jadno mercedes brzi po 2 sekunde po krugu od ostalih nema smisla gledati
titula osigurana vec
Ferrari koliko god slab bio ove godine moze biti 4 i 5 u trci kroz strategiju jer njihov bolid ne troši previše gume ali problem je što nemaju tim u garaži koji će tu strategiju primjeniti na stazi.Mercedes i max rang iznad svih!
Ima tu svega, naj vjerovatnije je da ovoliku nadmoc Mercedesa treba potraziti i u snalazljivosti inzinjera jer poznato je da Merc kroz "rupu" u zakon FIAe koristi set up motora i aerodinamike iz kvalifikacija u samoj trci jer gledajuci vremenske razlike po krugu koje pravi Merc na samoj trci su prevelike za sve ostale ekipe ali sve u svemu cestitke Mercedesu na svemu prikazanom..
Da nisam ja kriv mozda sto su znali pravila dvije godine prije svih?
Bez Verstapena ovo bi bilo ravno pornografiji jer dvojica svima skidaju gaće!
Max Verstappen je "ludjak" od vozaca. Svaka cast, zasigurno buduci prvak
Formula odnosno FIA svakih 8 godina drasticno mjenja motore, parametre, pravila i konstrukcije bolida. 2014 kako je uveden hibridni motor mercedes nema konkurencije 6 uzastopnih titula i tako ce biti do 2022 kada FIA uvodi nove motore. Nadam se da ce neko uspjeti konkurisati mercedesu jer toliko je postalo monotono da ni Hamilton ni njegov tim uopste nemaju emocija i radovanja nakon pobjede.
@KraljevinaBiH Prva trka u Austriji Hamilton zavrsio 4. zbog kazne od 5 sekundi. Pretprosla trka u V.Britaniji Botas zavrsio 11. sbog pucanja gume 2 kruga prije kraja gdje se nalazio na drugoj pozicij. Ostale sve utrke ista postava u top 3. Hamilton 1. Verstappen 2. Bottas 3. Ili eventualno Bottas 2. A Verstappen 3. Sem prosle trke koja je bila koliko toliko zanimljiva gdje je Verstappen zavrsio 1. Hamilton 2. I Bottas 3.
ni Hamilton ni Mercedes, a ni FIA nisu krivi za dominaciju Mercedesa zadnjih 6 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)