Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupane jedan nije se Kobayashi zabio u tebe vec ti u njeg, dokazano najgluplji vozac u F1
HAMILTON KO MURINJO SVE MU NEKO DRUGI KRIV
Hamiltone baa nemas pojma, idi u gp2 i tamo se prsi, Kobaya uopce nije kriv!! dajte Kobayashiu i MSC-u brze bolide i vidjet ce te onda sta se podrazumjeva po imenom F1 trkaci!!
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/formula_one/14701797.stm frajer priznao da je 100% kriv a i snimak ima za one koji jos misle da nije :)
Hamiltonova krivica ( i sam je priznao)........ Kobayashi je ost\'o bez prostora jer ga je Hamilton potpuno zatvorio a nije im\'o na raspolaganju DRS pa je kontakt bio neizbjezan.... Nezz samo gdje ovi nadjose da je Hamilton ovo izjavio.......
pa hajde onda da vidimo ta pravila. Hamilton je malo ispred Kobayashi-ja i ovaj drugi pokusava preteci sa strane koja nije idealna putanja. Da je Hamilton bio ispred (kao sto vi tvrdite) i nastavio voziti idelanom putanjom, onda bi siti i zavrsio trku. Ovo je vidljivo na svim kamerama ali svako gleda na stvari sa svoje strane. Zvanicno pravilo za ovo postoji ali svako ima svoju intrepetaciju toga
Vettel je lani na VN Turske takodjer bio SKORO (kljucna rijec) citav bolid ispred Webera, pa se vracao u idealnu putanju, Weber se nije sklonio vec nastavio svoju voznju i na kraju su za udes svi okrivili Vetela. Copy/paste situacija ovdje. Hamilton je bio SKORO citav bolid ispred Kobayashija, ovaj nije popustio vec vozio svoju voznju. Hamilton je mogao bez ikakvih problema uci u zavoj i ostati ispred Kobayashija, Krivac - Hamilton isto je rekao i Alwxander Wurz (sukomentator na ORF-u). Znam da se ovo ne svidja navijacima Hamiltona, ali tako je bilo. I ne kontam sto se vrijedjate, kao da ce neko od vas nesto dobiti/izgubiti ovom raspravom. zivjeli...
Čovjek je potpuno u pravu, a ti bi trebao proučiti pravila. Ako je on balavac, a ti nisi - tim gore po tebe. Pravo na idealnu putanju ima vozač koji je ispred, a ovdje je razlika bila gotovo čitav bolid. Hamilton nije napravio nikakav nagli potez koji bi eventualnu krivicu svalio na njega, a Kobayashi nije dobro procijenio udaljenost od Hamiltonovog bolida. Mladen J.
@S - nisi ti za rasprave ifrustrirani balavce jedan. ne znas osnovna pravila ponasanja i trebao ti biti zabranjen pristup net-u.
@Neko iz mase - Jao lika, placem od smijeha, sta je se Hamilton isao braniti?? U trenutku udara bio je gotovo citav bolid ispred, vracao se u trkacu putanju da ima sto bolji ulaz u krivinu, kupi si naocale. Kakve veze ima to sto je napravio nekoliko puta udes sa ovim. Budite realni. Ma ne vrijedi raspravljat. Ti si kupi bagercic pa sa utovaraj u Edov kamionic.
koji glupan... snimak on board kamere jasno je pokazao da hamilton je gledao desni retrovizor bez da je pogledao lijevo gdje je kobayashi.. to sto japanac ima m****a pa ne pusta gas tako lako to je druga stvar... btw u kvalifikacijama perez kaznjen sa 5 pozicija hamilton opomenom ? krivica 50-50 bila... out je i to zasluzeno.
@S - nemoj vrijedjati bez veze kada je Ed u pravu. Hamilton je isao pravo i pokusao se braniti ali je s tim potezom sam izasao iz putanje i udario u Kobayashi-ja. Malo prostudiraj snimak pa onda hladna glava da komentarise. Hamilton je vec nekoliko puta napravio udese i vecinom bio kriv ali nikad nece priznati :(
@Ed - Nemas ti blage veze, prosao ga je i vracao je se u trkacu putanju, Kobayashi je trebao popustiti. Cisto vredjanje jednog od najboljih vozaca u F1 dokazuje tvoju inteligenciju, idi se igraj s kamionicem u pijesku.