Stefano Domenicali
0

"Hamilton u Ferrariju? Nije nemoguće"

Totalsport
Lewis Hamilton (Foto: AP)
Lewis Hamilton (Foto: AP)
Šef Ferrarijevog tima u Formuli 1 Stefano Domenicali otkrio je kako kao potencijalnog člana "propetih konjića" u bliskoj budućnosti vidi i vozača McLarena Lewisa Hamiltona.

Dan nakon što je Ferrari produžjio ugovor s Fernandom Alonsom do kraja 2016. godine, Domenicali je izjavio kako je moguće da će se Špancu u tom razdoblju pridružiti i Hamilton. Iako dva spomenuta vozača nisu bila u dobrim odnosima kad su 2007. zajedno bili u McLarenu, Domenicali to ne vidi kao prepreku da ih za koju godinu ponovno spoji u svojoj ekipi.

"Lewisa smatram jednim od trojice najboljih i najbržih vozača u Formuli 1 u ovom trenutku. I zato ga u svakom slučaju smatram potencijalnim vozačem najjače ekipe", istakao je Domenicali.

Iako je Ferrari poznat kao tim koji ima jasno određenu hijerarhiju kad su vozači u pitanju, Domenicali ne misli da bi bio problem kad bi istovremeno u svojim bolidima imao dva svjetska prvaka.

"Ljudi se mogu promijeniti i imati drugačiji pristup, vidimo to u mnogim stvarima koje se događaju u svijetu. Lewis je odličan vozač i ko zna šta se može dogoditi u budućnosti. Ništa ne želim isključiti. No, u ovom trenutku razgovor o tome nije korektan zbog Felipea Masse koji je io dalje naš član", zaključio je Domenicali.