Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alfa mužjak stao kmezavom ciganu na crtu i pokazao mu ko je babo. Smeće britansko
Ma to su podzemne vode 100 %.
Hamilton smece obicno kako samo ispod oka gleda nepokretnog Sumija olakava obicna prljavstina
Obojica zasluzili kaznu, a samo je Vettel dobio. To ko prati F1 zna da je ovo poznati britanski uticaj i uvijek je tako i bilo. S druge strane kakvi su ovi danasnji vozaci, da se potuku na parkingu mislim da bi zvali pomoc sa pit lanea da im pomogne timski kolega.
fuj fia, fuj, ebao vas hamilton, cigan obicni
@lakrdija Možda je ciganin ali juče je bila 100% Vettelova krivica. Pa čak su ga i Nijemci razapeli zbog onakvog.ponašanja. A i telem. podaci FIA-e pokazuju da Hamilton nije naglo zakočio nego da je Vettel bio neoprezan. Pročitaj malo šta i drugi kažu. "Vettel ist schuld am Crash" jedan od natpisa u njem. medijima.
Od ranije poznati policiji.
Da se ovo desilo na Stupu, neko bi ost'o bRez gloOove...