Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno Mercedes je i ove godine imao bolid bez konkurencije bolid koji je ima 20 konja vise od Ferrari
Ako je bio bez konkurencije kako je Vettel vodio prvenstvo do ljetne pauze? nemojte pricat gluposti
@primitivnibalkan1 Na stazama u Melbournu, Monacu, Barceloni, Singapuru, Budimpešti, Kini, Mexicu....Ferrari je bio brži bolid. U Belgiji su bili ravnopravni. To što je Hamilton izvlačio maksimum iz auta i nije pravio greške tokom sezone, ne znači da je imao dominantan bolid.
Sto nisi reko da si imao srece da Ferrari odustane par utrka, samo ti je to donijelo naslov. U utrci gdje je Ferrari dominantan odustaju zbog kvarova tako da si uspio stici i prestici konkurenciju. Lahko je biti brz sa najjacim bolidom. Schumacher je od 1996-2000 godine pokazao kako se sa slabijim bolidom bori za naslov i pokazao velicinu. E kad je Ferrari bio dominantan mijenjaju pravila da se skine s trona, sto sad nemijenja da i mercedes se uspori. Totalno dosadno za gledati.
Тако је шампиону над шампионима, Ферари је велики противник а не Фетел. Да је Рикардо или Верстапен за воланом Ферарија, е било би густо.