Dobra vijest za fanove
0
Gledajte Formulu 1 na TV1 i Mreži
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fala bogu ne moram gledat RTL.
Bravo za TV 1 i Mrezu. Mada je TV 1 sigurno glavnicu iskesirala. Odlican potez, bravo za Sanelu
nije ti hayat vise u mrezi... svaka cast tv1, samo da dodje digitalizacija, nece vam bit kraja
Ne sviđa mi se ovo, jer samo ko ima kablovsku ovo može gledati tj nije dostupno svima...Zna Bernie kome treba prodati... Ja ću ipak i dalje pratiti F1 na BBC-u...
jel se radi o mrezi plus? ili? to znaci da ce biti i na hayat-u
ma sanela je odriješila kesu i to je to...hvala joj što nas je obradovala
svaka cast TV1
meni sasvim sve jedno i onako pratim na internetu a taj kanal ionako ne mogu gledati
SVAKA ČAST!!! KONAČNO NEKO NORMALAN OD OVIH TELEVIZIJA :)
svaka cast mojoj favorit televiziji! Od pocetka svima govorim da ce biti najbolji...sva pohvala,kad bi jos samo mogli do premijer lige pa neka traze i pretplatu mjesecno 3KM halal od mene!
toooooo .svaka im cast,iako nisam los sa njemackim ...ali mi idu reklame po 4 minute na zivce....
Napokon....da malo uzivamo....Johntra-u za komentatora!!!!!
Veliko razočaranje su doživjeli u Mercedesu, jer njihovi vozači Michael Schumacher i Nico Rosberg zbog tehničkih poteškoća nisu uspjeli završiti utrku. tehnički poteškoća dobra ti ova ako je tehnička poteškoća skrši auto onda si u pravu.
Svaka cast..komplimenti za tv 1
@TheCure Covjek ima F1, sto bi rekli, u malom prstu. Ali slaba prilika da ce kod nas voditi F1. Citao sam da bi trebao da komentarise na hrvatskim udruzenim stanicama (ako otkupe prava na prenos)
koacno nesto pametno poslije 10 turskih sapunica koje moramo trpiti svaki dan e jos samo kad bi bio kao na HRT Mladen Jergovic ti bi bilo san snova lik je legenda milina ga ja slusati
@ tv Svaka cast na F1, ali zar postoji neko ko se pali na ovu televiziju??? Sanatorijum, mjedenica ili neka ustanova za odvikavanje od politike! Hitno!